Ароматерапевтичен масаж

Извършва се с ароматни етерични масла със цел подобряване на здравето и баланса на кожата, тялото, ума и емоциите.

Масажът с ароматерапевтични  масла  съчетава терапевтичните предимства на естествените етерични масла  с различни масажни техники които отговарят на вашите нужди.

Етеричните масла въздействат върху централната нервна система чрез  обонятелните рецептори  или се абсорбират през кожата и така  достигат  до всички клетки в организма. Те могат да се включат в много видове масажи:
- класически;
- релаксиращ;
- дълбокотъканен;
- лечебен масаж на проблемни области. 


По време на ароматерапевтичният масаж кожата се затопля и кръвната циркулацията се увеличава стимулирайки елиминирането на токсините от тялото което води до ускоряване на времето за възстановяване от всяко заболяване или нараняване. Въздействието върху мускулите продължава този процес като същевременно освобождава напрегнати и стегнати мускули.


Посредством увеличената циркулация маслата се абсорбират през кожата и се пренасят в тялото което позволява лечебните им ефекти да достигнат до всички тъкани и органи на тялото. Въздействието от арома терапевтичния масаж може да продължи до 48 часа в зависимост от използваните масла.


Масажът с различни етерични масла може да помогне за: 
-подобряване качеството на съня;
-подобряване на релаксацията, настроението и благополучието; 
-помага да се облекчи стреса и напрежението;
- засилва имунната система;
-намалява умората; 
-подобрява гъвкавостта на белези след инциденти или операции; 
-намалява твърдостта и болезнеността на мускулите и увеличава гъвкавостта им.

Цена 50лв / 60 минути